Wenkbrauwen by Charity

wenkbrauwen by Charity

Met stip op nummer één de populairste permanente make-up behandeling: de wenkbrauw. Dat is helemaal niet gek als je ziet hoe belangrijk een goede wenkbrauw is in het gezicht. De wenkbrauwen geven bijvoorbeeld uitdrukking, laten je ogen mooi uitkomen en met de juiste hoek krijg je een jonger uiterlijk

‘s Ochtends nooit meer voor de spiegel staan om ze te tekenen en gewoon de hele dag perfecte wenkbrauwen. Wie wil dat nou niet?

Het allerbelangrijkste bij het creëren van wenkbrauwen met PMU is wat vertelt het gezicht? Met andere woorden wat is de meeste natuurlijke vorm en techniek voor jou? Ik adviseer je graag bij welk type wenkbrauw het beste bij jouw gezicht past. Ik teken vooraf de gewenste vorm, type en kleur. Pas nadat jij tevreden bent beginnen ik met het pigmenteren van de tekening.

|

“Jouw wens staat centraal!
Ik neem dan ook altijd ruim de tijd voor het intakegesprek en
het voortekenen van de wenkbrauwen.”

Charity

Wat zijn de mogelijkheden voor PMU op wenkbrauwen?

Hairstroke brow

Hairstroke Brow

Met deze techniek boots ik de natuurlijke haartjes na met behulp van een ultra dunne naald. Doordat ik de ‘haartjes’ laat kruizen en mee laat lopen met de natuurlijke haargroei geeft dit een 3D-effect. Vooraf bekijk ik goed jouw natuurlijke haargroei. Deze techniek is het mooiste als je graag een natuurlijke wenkbrauw wilt.

Hairstroke brow

Ombre Brow

Ombre is een schaduwtechniek met verloop qua kleurintensiteit aan de voorzijde van de wenkbrauwen, ook wel de aanzet genoemd. Bij Ombre brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter geschaduwd en naar de staart toe donkerder waardoor het geheel een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt. Het resultaat is te vergelijken met het aanbrengen van een zachte wenkbrauwpoeder. Deze techniek is mooi als je een gestileerd maar zachte wenkbrauw wilt.

Hairstroke brow

Powder Brow

Powder is een schaduwtechniek waarbij de gehele vorm dezelfde kleurintensiteit heeft het resultaat is te vergelijken met het aanbrengen van een wenkbrauwpotlood. Deze techniek is mooi als je een strakke en gestileerde wenkbrauw wilt.

Hairstroke brow

Male Brow

De PMU mannenwenkbrauw gaat vaak gepaard met een huidaandoening genaamd Alopecia, waarbij de haartjes niet meer groeien. Er zijn ook mannen die door haaruitval slechts een halve wenkbrauw hebben. Vaak is de staart het gedeelte wat mist. Deze wenkbrauwen verdienen een geheel andere aanpak dan de vrouwenwenkbrauw. Deze wenkbrauw mag juist ‘rommelig’ zijn met een bepaalde A-symmetrie. Met de mannenwenkbrauw heb ik veel ervaring, bij mij ben je als man aan het juiste adres en draag ik de zorg voor een natuurlijke ‘echte’ mannenwenkbrauw

De behandeling

Elke behandeling begint met een uitgebreide intake. Tijdens deze intake bespreken we samen jouw wensen door en adviseer ik welke techniek het mooiste bij jou past. Na deze intake kiezen we samen een geschikte kleur en zal ik starten met het tekenen van de wenkbrauwen. Pas bij 100% tevredenheid start ik de behandeling. Na de behandeling nemen we samen uitvoerig de nabehandeling door. Er zijn altijd minimaal twee behandelingen nodig met 6 – 8 weken ertussen. De huid heeft tijd nodig om te helen.

Tijdens de intake staat het creëren jouw perfecte wenkbrauw centraal. Jouw ideeën, voorkeuren en vooral persoonlijke kenmerken vormen de basis van je wenkbrauwen.

De vorm van je gezicht, je neus en ogen spelen een belangrijke rol. Belangrijk om niet te vergeten is dat je wenkbrauwen je gezichtsuitdrukking kunnen versterken. Want wat gebeurt er met je gezicht wanneer je lacht of fronst?

Je gezichtsuitdrukking moet er wel natuurlijk uit blijven zien. Of je nu superblij bent of een beetje verdrietig je wenkbrauwen versterken je emoties! Ook speelt je huidtint en (originele) haarkleur een rol. Al met al komt er nog best veel bij kijken om tot de perfecte wenkbrauw te komen. Ik neem dan ook graag de tijd voor dit proces!

Waar moet je op letten?

Na de behandeling zien de wenkbrauwen er een stuk donkerder uit dan ze zullen zijn na de genezing. Na ongeveer drie dagen beginnen de kleine korstjes / velletjes los te laten. Deze eerste drie dagen (72 uur) mogen de wenkbrauwen niet nat worden. Dus niet douchen met je hoofd onder de douche, uitkijken voor de wenkbrauwen met het afhalen van de make-up, niet te lang douchen voor de stoomontwikkeling in de douche en niet intensief gaan sporten. Zweet is ook vocht met zout en dat bemoeilijkt het herstel van je wenkbrauwen.Was daarom voor de behandeling nog even je haar, zo ben je goede voorbereid.

De pigmenten vervagen op den duur. Ik raad je daarom aan om ongeveer elke 12 – 18 maanden terug te komen voor een touch-up (opfrisbehandeling). Wacht je hier te lang mee dan zullen je prachtig gepigmenteerde wenkbrauwen op de duur sterk vervagen.

Een goede nabehandeling is essentieel voor een goede genezing. Ik vertel je daar uitgebreid over tijdens het intakegesprek en voorzie jou van documentatie na de behandeling. Op deze wijze kan je alle informatie op je gemak doorlezen.

Heb je in het verleden ergens anders je wenkbrauwen laten doen?
En is het weer eens tijd om deze bij te laten werken of ben je hier niet helemaal tevreden mee?
Dan kun je bij mij natuurlijk ook terecht!

Meer weten? Neem contact op:

of maak direct een afspraak via de afspraak button.

15 + 5 =