Lippen by Charity

Lippen by Charity

Sinds een paar jaar zijn de lippen erg belangrijk geworden. Mooie volle lippen zijn een must in het gezicht. Met PMU kunnen de natuurlijke lippen geheel geaccentueerd worden.

Mis je die volle lippen van vroeger of vind je je mond niet symmetrisch genoeg? Geef je lippen een boost met permanente make-up! PMU op de lippen zorgt voor verzorgde lippen zonder ze steeds bij te hoeven werken met een lippenstift of lippotlood. PMU blijft namelijk altijd zitten en geeft een frisse, levendige kleur aan jouw lippen waardoor jouw hele gezicht gelijk gezonder oogt en straalt!

PMU lippen
|

Een prachtige nude kleur, zacht bruin of een vol rode kleur, alles is mogelijk!
Graag kijk ik samen met jou welke kleur perfect bij jouw lippen past.

Charity

Wat zijn de mogelijkheden voor PMU op de lippen?

Hairstroke brow

Lip Blush

Met een Lip Blush breng ik een zachte kleur aan op de lippenhuid, te vergelijken met een gekleurde lippenbalsem. De liplijn wordt geperfectioneerd en is geheel symmetrisch. Deze lijn wordt naar keuze strak of zacht aan gebracht. Dit gaat net als de kleur in overleg met jou..

PMU Full lips

Full lips

Met een Full lips techniek worden je lippen volledig ingekleurd, te vergelijken met een lopstickkleur. Dit is ideaal voor personen die lippen hebben met weinig kleur of graag een andere kleur lippen willen hebben. Ik houd hierbij rekening met je eigen lipkleur maar ook met je favoriete lipstickkleur. Ook hierbij word de lipliner op het uiterste van je natuurlijke liplijn gezet zodat je lippen optisch voller lijken en geheel symmetrisch zijn.

De behandeling

Tijdens de intake bekijk ik je lippen en gezicht. Ik maak een analyse van de vorm van je lippen en de bijbehorende gewenste pigmentkleur. Vervolgens breng ik met concealer om je lippen de perfecte vorm aan. Zo zie je alvast het resultaat van na de behandeling. Ben je nog niet helemaal tevreden over dit resultaat dan pas ik dit eenvoudig aan. Dit herhaal ik totdat jij voor de volle 100% tevreden bent.

Hierna begin ik met de daadwerkelijke PMU behandeling. Na je eerste behandeling zal je zeker al een prachtig resultaat zien maar er zijn altijd twee behandelingen nodig met 6 – 8 weken ertussen. De huid heeft tijd nodig om te helen. Na de behandeling nemen we samen uitvoerig de nabehandeling door.

Je lippen kunnen na een behandeling een beetje trekkerig aanvoelen en zwelling vertonen, dit kan 24 uur aanhouden. Maak je hierover geen zorgen want dit hoort bij het genezingsproces. 

Waar moet je op letten?

Na de behandeling is de kleur de eerste dagen een stuk donkerder dan de kleur na de genezing zal zijn. Ook ontstaan de eerste dagen na de behandeling kleine korstjes en velletjes op je lippen. Probeer in deze dagen niet een leuk feestje op de agenda te hebben!

De lippen moeten 72 uur droog blijven. Drink in deze 3 dagen door een rietje, eet niet te pittig, hap geen eten af maar snij kleine stukjes en plaats deze in de mond. Je mag de lippen zo vaak insmeren als je wilt. Tussen de 6-8 dagen zijn je lippen volledig hersteld. 

Een goede nabehandeling is essentieel voor een goede genezing. Ik vertel je daar uitgebreid over tijdens het intakegesprek en voorzie jou van documentatie na de behandeling. Op deze wijze kan je alle informatie op je gemak doorlezen.

De pigmenten vervagen op den duur. Ik raad je daarom aan om ongeveer elke 2 – 3 jaar terug te komen voor een touch-up (opfrisbehandeling). Wacht je hier te lang mee dan zullen je prachtig gepigmenteerde lippen op de duur sterk vervagen.

Heb je wel eens een koortslip? Lees dan even verder.

Koortslip is een virus wat wij allemaal bij ons dragen maar wat bij de één wel geactiveerd is en bij de ander niet.

Heb je ooit wel eens of heel af en toe een koortslip? Dan is er een kleine kans van 20% dat je na deze behandeling een koortslip zal krijgen. Je kan het voedingssupplement L-Lysine en Vitamine C 14 dagen voorafgaand en 7 dagen daarna slikken om de weerstand te ondersteunen.

Heb je 1-3 keer per jaar een koortslip, dan adviseer ik vooraf een kuur Aciclovir aan te vragen bij de dokter. Dit medicijn ondersteunt de weerstand en zorgt dat het virus niet activeert.

Heb je meer dan 3 keer per jaar een koortslip? Dan raad ik deze behandeling helaas af. Een koortslip zal dan 90% zeker opspelen en naast dat dat al heel vervelend is zal de kleur van de PMU in zijn geheel afstoten. 

Heb je in het verleden ergens anders je lippen laten doen?
En is het weer eens tijd om deze bij te laten werken of ben je hier niet helemaal tevreden mee?
Dan kun je bij mij natuurlijk ook terecht!

Meer weten? Neem contact op:

of maak direct een afspraak via de afspraak button.

1 + 10 =