Eyeliner by Charity

Eyeliner by Charity

Een eyeliner wordt al duizenden jaren gebruikt om de oogcontouren te verfraaien. Bekend zijn natuurlijk de afbeeldingen van Cleopatra met haar omlijnde ogen. Tegenwoordig wordt een eyeliner vooral gebruikt om de ogen meer te laten opvallen.

Permanente make-up is daarom bij uitstek geschikt als eyeliner. Met een permanente eyeliner heb je elke dag een mooie strakke of juist een zachte poederachtige eyeliner die niet uit kan lopen, compleet waterproof dus! Op basis van jouw wensen in combinatie met mijn expertise zorg ik voor de perfecte eyeliner die bij jou past.

PMU eyeliner
|

Door je ogen (gedeeltelijk) te omlijnen met een eyeliner trek je meer aandacht naar je ogen.

Charity

Wat zijn de mogelijkheden voor PMU op de ogen?

Deepliner by Charity

Deepliner

Een subtiel lijntje in de wimperrand tussen de worteltjes van de wimpers. Door deze lijn accentueer je de wimperrand en krijg je een natuurlijk vollere oogopslag. Deze techniek is ook geschikt voor mannen, ook wel de guyliner genoemd.

PMU Eyeliner

Eyeliner

Een strakke lijn die kan verschillen in dikte en vorm. Vergelijkbaar met een eyeliner die je met een liquid liner aanbrengt.

De behandeling

Elke behandeling begint met een uitgebreide intake. Tijdens deze intake bespreken we samen jouw wensen door en adviseer ik welke techniek het mooiste bij jou past. Na deze intake kiezen we samen een geschikte kleur en zal ik starten met het voortekenen van de eyeliner. Pas bij 100% tevredenheid start ik de behandeling.

Na de behandeling nemen we samen uitvoerig de nabehandeling door. Er zijn altijd minimaal twee behandelingen nodig met minimaal 6 weken ertussen. De huid heeft tijd nodig om te helen.

Waar moet je op letten?

Tijdens de behandeling is het niet mogelijk om je contactlenzen in te houden. Ook voor de dagen erna is het raadzaam om je ogen zoveel mogelijk rust te geven. Dus liever geen contactlenzen (tenzij echt nodig), geen oog make-up en de eerste drie dagen geen direct contact met water.

De pigmenten vervagen op den duur. Ik raad je daarom aan om ongeveer elke 2 – 3 jaar terug te komen voor een touch-up (opfrisbehandeling). Wacht je hier te lang mee dan zullen je prachtige eyeliners op de duur sterk vervagen.

Een goede nabehandeling is essentieel voor een goede genezing. Ik vertel je daar uitgebreid over tijdens het intakegesprek en voorzie jou van documentatie na de behandeling. Op deze wijze kan je alle informatie op je gemak doorlezen.

Heb je in het verleden ergens anders je ogen laten doen?
En is het weer eens tijd om deze bij te laten werken of ben je hier niet helemaal tevreden mee?
Dan kun je bij mij natuurlijk ook terecht!

Meer weten? Neem contact op:

of maak direct een afspraak via de afspraak button.

15 + 9 =