Correctie by Charity

Correctie by Charity

Ben jij niet tevreden over je huidige PMU? 

Ik los dit graag voor je op. In de jaren dat ik Permanente Make-up zet heb erg veel foute Permanente Make-up langs zien komen en kunnen corrigeren. Vaak lijkt alles weg laten laseren de beste oplossing maar dat hoeft zeker niet altijd het geval te zijn!

Heb je verkleurde en of ongelijke wenkbrauwen? Laat ze bij mij corrigeren! Dankzij mijn gedegen opleidingen, kleurenkennis, ervaring, IQ-Remover en de YPRO YAG Laser om de kleur te herstellen of helemaal te verwijderen, kan ik alle permanente make-up corrigeren en herstellen. Zelfs van jaren geleden! 

correctie PMU<br />
|

“Het leven is te kort
voor een slechte PMU
.”

Charity

Dus wanneer je Permanente Make-up begint te verkleuren waarbij bijvoorbeeld de grijs-, blauw-, rood-, paars- of groentinten de overhand krijgen, dan kan ik je hierbij helpen om ze weer om te toveren tot een mooie bruine kleur. Maar ook van dichte blokken en ongelijke wenkbrauwen kan ik prachtige gelijke en 3D Hairstroke brows of Powder Brows maken.

Eyeliners maak ik weer symmetrisch en ook de lippen kan ik prachtig aanpassen tot de juiste lippen in een perfecte kleur en vorm.

Waar moet je op letten?

Een correctie is helaas nooit in één behandeling voltooid. Er zijn altijd zeker twee behandelingen nodig met 6-8 weken ertussen. De huid heeft tijd nodig om te herstellen. Tijdens een intakegesprek kan ik al een goede indicatie geven over het aantal behandelingen en het plan van aanpak. 

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?

Maak een afspraak voor een intakegesprek.  Dit is geheel kosteloos!

Meer weten? Neem contact op:

of maak direct een afspraak via de afspraak button.

13 + 3 =