Selecteer een pagina

Permanente Make-up

[trx_sc_layouts layout=”3277″]

Elke dag opstaan en er meteen geweldig uit zien, wie wilt dat niet? Of je nu ‘s ochtends plots de deur uit moet, net uit de sportschool komt of in een onverwachte regenbui terechtkomt. Een ding is zeker: je wenkbrauwen zien er nog steeds tiptop uit, je eyeliner is niet uitgelopen en je lippen zien eruit alsof je ze net hebt gedaan.

Permanente make-up wordt ook wel eens cosmetische tatoeage genoemd. Het lijkt qua techniek op tatoeëren met als doel om make-up na te bootsen en op een natuurlijke wijze de wenkbrauwen, ogen en lippen te accentueren.

Op een natuurlijke wijze je wenkbrauwen, ogen en lippen verbeteren﹖ 

Let me IMPROVE your brows, eyes & lips!

Met permanente make-up, ook wel PMU in het kort,  zie je er dag en nacht perfect uit!

Waarom zou je voor Permanente Make-Up kiezen?

1. Het bespaart je tijd.

Het grootste voordeel van permanente make-up is dat het je veel tijd bespaart. Vooral ’s ochtends, na het sporten of na het douchen. Niet meer voor de spiegel staan om je wenkbrauwen, eyeliner of lippen te tekenen.

2. Geen vlekken of vervaging van je make-up.

Nooit meer make-upvlekken in je kleding. Of uitgelopen of vervaagde make-up gedurende de dag. Dankzij PMU heb je de vrijheid om te doen wat je wilt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoe je er uit ziet!

3. Je ziet er altijd goed uit!

Je ziet er altijd fris en verzorgd uit. Vergelijk het een beetje met een mini facelift. Op elk moment van de dag zie je er geweldig uit.

4. Het verhoogt je zelfvertrouwen!

Zeker weten! Zodra je wakker wordt weet je een ding zeker: dankzij je PMU zie je er goed uit. Daarnaast zit je lekker in je vel en je krijgt zelfs complimenten van je vrienden en collega’s. Dit heeft uiteraard een positieve invloed op je zelfvertrouwen, je voelt je zelfverzekerd en kan de hele wereld aan.

[trx_sc_promo title_style=”default” title_tag=”h4″ link_style=”default” image_position=”left” video_in_popup=”” size=”normal” full_height=”” text_paddings=”” title=”Wenkbrauwen” link_text=”Meer info” image=”2749″ description=”‘s Ochtends nooit meer voor de spiegel staan om ze te tekenen en gewoon de hele dag perfecte wenkbrauwen….” link=”https://improvebycharity.nl/wenkbrauwen-pmu-permanente-make-up/”][/trx_sc_promo]