littekenverbetering

We hebben allemaal wel ergens op ons lichaam een litteken. Elk litteken verteld een eigen verhaal. Niet elk litteken hoeft vervelend te zijn of in de weg te zitten. Toch zijn er een hoop die dat wel doen maar ook die trekken aan de omliggende huid en de beweeglijkheid beperken.

Met deze littekens kan je bij mij terecht! Door middel van needlen en het toevoegen van verschillende cocktails van hoge werkstoffen zet ik de huid in het litteken aan tot vernieuwen waardoor het litteken zachter, soepeler, minder zichtbaar en beter van kleur wordt.

Het is belangrijk om te weten dat er voor littekenverbetering meerdere behandelingen nodig zijn. Het blijft altijd maatwerk maar reken op ongeveer 2 tot 6 behandelingen. Elk litteken reageert anders. Ik bekijk graag samen met jou de mogelijkheden voor jouw litteken. Tussen elke behandeling zit ongeveer 6 – 8 weken. Die tijd heeft de huid nodig om te genezen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik nodig je graag uit voor een kosteloos intakegesprek. Voor dit gesprek neem ik 30 minuten de tijd onder het genot van een heerlijke kopje koffie of thee.

|

“Ik bekijk graag samen met jou de mogelijkheden voor jouw litteken

Charity

Hoe ben je verzekerd? 

Door mijn opleiding voor Medische Camouflage ben ik BIG geregistreerd en kun jij via mijn AGB-code je medische Camouflage vergoed krijgen van je zorgverzekering. Check voorafgaand aan de behandeling bij je zorgverzekering of aanvullend verzekerd bent.

Waar moet je op letten?

Na de behandeling zien de littekens er rood uit en vertonen ze zwelling, dit trekt met een paar uur weer weg.

Een goede nabehandeling is essentieel voor een goede genezing. Het is raadzaam om de littekens te verzorgen met een huidhelende crème tijdens de eerste dagen van het herstel.  Ik vertel je daar uitgebreid over tijdens het intakegesprek en voorzie jou van documentatie na de behandeling. Op deze wijze kan je alle informatie op je gemak doorlezen.

Meer weten? Neem contact op:

of maak direct een afspraak via de afspraak button.

1 + 2 =