Medisch

Dermatografie

Pigmentatie

Bij permanente make-up denkt men in eerste instantie vaak aan cosmetische toepassingen. Met behulp van medische pigmentatie, ook bekend onder de naam: dermatografie, kunnen wij kleurafwijkingen op je huid – bijvoorbeeld door littekens – op een heel natuurlijke wijze te camoufleren. Maar ook vitiligo en wijnvlekken kan ik behandelen met camouflage.

Ik begin altijd met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken ik jouw specifieke situatie, de mogelijkheden en de te verwachten resultaten. Tot slot stellen we samen een behandelplan op. Op deze manier weet je vooraf wat je kunt verwachten en hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Hoe gaat de behandeling vervolgens in zijn werk?

Het is belangrijk om te weten dat er voor medische pigmentatie meerdere behandelingen nodig zijn. Het blijft altijd maatwerk maar reken op ongeveer 3 tot 8 behandelingen. Wij bouwen als het ware de camouflage laagje voor laagje op, om uiteindelijk tot een zo natuurlijk mogelijk resultaat te komen.

Tussen elke behandeling zit ongeveer 6 weken. Die tijd heeft de huid nodig om te genezen. Deze periode van 6 weken zorgt er ook voor dat de vervolgbehandeling optimaal effect heeft.

How can i IMPROVE you?