Peeling

Medische Peels

•model_treatment_10

Onze huid heeft de bijzondere eigenschap om zichzelf te vernieuwen en verbeteren. Om dit proces extra te stimuleren maak ik gebruik van de medische peels van Toskani die diep in de huid kunnen doordringen.

Een medische peeling verweekt de hoornlaag en dringt diep door in de huid, stimuleert hierbij de celdeling en aanmaak van collageen en/of elastine. Vaak wordt dit ook een chemische peeling genoemd. Chemisch verwijst dan naar de chemische reactie die ontstaat in de huid door aanraking met verschillende zuren of enzymen.

Een medische peeling geeft de huid die behandeld wordt een enorme boost. Je huid gaat stralen, wordt elastischer en ziet er steviger uit. Complicaties komen nauwelijks voor en van een langdurige hersteltijd is ook geen sprake.

Met een medische peeling zet je de huid zelf aan het werk, hierdoor heeft het een zeer langdurig positief en een blijvend effect. Vervolgbehandelingen geven een cumulatief effect. Ik raad je aan om deze behandeling in kuurverband te doen. Ik vind het daarnaast belangrijk dat je de juiste producten thuis gebruikt. Op deze wijze zet de werking van de behandeling door en zal het resultaat vele malen beter zijn. Ik werk met het huidverbeteringsmerk Toskani. Deze producten zijn sterk huid verbeterend en van hoogwaardige kwaliteit.

Toskani biedt een ruim assortiment aan verschillende peelings. ook bieden zij de mogelijkheid van het ‘stapelen’ van verschillende laagjes peeling op elkaar, op deze wijze kan ik elke huid op maat bedienen.

Meest gestelde vragen op een rij

Wat is een medische peel?

Een medische peeling verweekt de hoornlaag en dringt diep door in de huid, stimuleert hierbij de celdeling en aanmaak van collageen en/of elastine. Vaak wordt dit ook een chemische peeling genoemd. Chemisch verwijst dan naar de chemische reactie die ontstaat in de huid door aanraking met verschillende zuren of enzymen.

Hoeveel behandelingen?

Regelmatig zie ik al na één behandeling prachtige resultaten. Omdat de huid zich in 28 -40 dagen vernieuwd wordt het resultaat na weken steeds mooier. Om tot het beste resultaat te komen adviseer ik vaak 3 – 6 behandelingen. Wil je meerdere microneedling behandelingen doen, dan zit er tussen iedere behandeling 4 – 6 weken. Zo kan de huid voldoende herstellen.

Welke huidproblemen?

Grove huidstructuur en poriën
Verslapping
Doffe huid
Fijne lijntjes en rimpels
Zonbeschadigde huid
Pigmentvlekken
Roodheid
Acne

Is het veilig?

Ja, indien de behandeling wordt toegepast door een ervaren specialist en je de gegeven adviezen en instructies na afloop van de behandeling in acht houdt.

Herstelperiode

Na afloop van de behandeling is het mogelijk om je activiteiten of werkzaamheden direct te hervatten. De huid kan wel enigszins gevoelig of trekkering aanvoelen en roder van kleur zijn. Belangrijk is wel dat de huid niet bloot wordt gesteld aan de zon , ook de zonnebank wordt afgeraden.

Na de behandeling

Eventuele gevoeligheid of roodheid van de huid is van korte duur. We adviseren om de huid goed te verzorgen en optimaal te beschermen tegen UV-straling. Wij zullen je van een op maat gemaakt advies voorzien zodat de huid optimaal verzorgd en beschermd is.

De eerste twee weken na de behandeling raden wij aan de sauna, direct zonlicht en de zonnebank te vermijden. Bescherm de huid met een goede SPF 50 factor. Na drie weken kunt u weer gerust naar de sauna en/of het zwembad.

Elke huid verdient een grondige huidanalyse

Observ 520 X