Selecteer een pagina

Medische camouflage

[trx_sc_layouts layout=”3282″]

Er zijn verschillende huidaandoeningen die heel mooi te verhullen zijn door middel van medische camouflage. Huidaandoeningen die het dagelijks leven negatief beïnvloeden. Ik vind dit toch wel 1 van de dankbaarste aspecten van mijn beroep. Graag leg ik uit wat ik voor welke huidaandoening kan betekenen.

Welke huidaandoeningen kan ik behandelen?

Vitiligo

Vitiligo zijn witte gedepigmenteerde vlekken, de pigmentcellen werken niet meer op die plek. In veel gevallen zijn de vlekken gespiegeld, dus aan zowel rechts als links gelijk. En meestal op de handen, voeten, mond en knieën te vinden. Met pigment kan ik kleur aanbrengen en zo bij de rest van de huid betrekken. De vitiligo moet 1 jaar stabiel zijn voor ik het kan behandelen.

Wijnvlek

Wijnvlekken zijn er vanaf de geboorte, in het engels ook wel birth mark genoemd. Deze wijnvlek wordt vaak behandelt met een laser maar helaas ook vaak zonder resultaat. Met pigment kan ik de wijnvlek minder zichtbaar maken en de structuur verbeteren.

3D Areola

Elk jaar worden ongeveer 15000 mensen getroffen door borstkanker. Dit nare en lange proces gaat gepaard met veel verdriet, onzekerheid en verlies. Na een reeks van chemo’s, bestralingen en operaties is er vaak ook het verlies van de tepel. Als alles achter de rug is kan ik dat laatste stukje weer teruggeven. Door gebruik te maken van licht en donker geeft het resultaat een echt 3D effect.

[trx_sc_promo title_style=”default” title_tag=”h4″ title_align=”center” link_style=”default” image_position=”right” video_in_popup=”” size=”normal” full_height=”” text_paddings=”” scheme=”default” description=”Wat kan ik voor je betekenen?” css=”.vc_custom_1649964728052{background-color: #ddb1b1 !important;}” image=”3155″ title=”Medische Camouflage”]

    [/trx_sc_promo]