Selecteer een pagina

Littekenverbetering

[trx_sc_layouts layout=”3281″]

We hebben allemaal wel ergens op ons lichaam een litteken. Elk litteken verteld een eigen verhaal. Niet elk litteken hoeft vervelend te zijn of in de weg te zitten. Toch zijn er een hoop die dat wel doen maar ook die trekken aan de omliggende huid en de beweeglijkheid beperken.

Met deze littekens kan je bij mij terecht! Door middel van needlen en het toevoegen van verschillende cocktails van hoge werkstoffen zet ik de huid in het litteken aan tot vernieuwen waardoor het litteken zachter, soepeler, minder zichtbaar en beter van kleur wordt.

Het is belangrijk om te weten dat er voor littekenverbetering meerdere behandelingen nodig zijn. Het blijft altijd maatwerk maar reken op ongeveer 3 tot 6 behandelingen. Elk litteken reageert anders. Ik bekijk graag samen met jou de mogelijkheden voor jouw litteken. Tussen elke behandeling zit ongeveer 6 – 8 weken. Die tijd heeft de huid nodig om te genezen. 

[trx_sc_promo title_style=”default” title_tag=”h4″ title_align=”center” link_style=”default” image_position=”right” video_in_popup=”” size=”normal” full_height=”” text_paddings=”” scheme=”default” image=”2750″ css=”.vc_custom_1650046530220{background-color: #eeccc7 !important;}” title=”How can I IMPROVE your scar?”]

    [/trx_sc_promo]