Selecteer een pagina

Lippen

[trx_sc_title title_style=”extra” title_align=”center” link_style=”default” title=”PMU” subtitle=”Lippen PMU” description=”Lippen”]

Sinds een paar jaar zijn de lippen erg belangrijk geworden. Mooie volle lippen zijn een must in het gezicht. Met PMU kunnen de natuurlijke lippen geheel geaccentueerd worden.

Mis je die volle lippen van vroeger of vind je je mond niet symmetrisch genoeg? Geef je lippen een boost met permanente make-up! PMU op de lippen zorgt voor verzorgde lippen zonder ze steeds bij te hoeven werken met een lippenstift of lippotlood. PMU blijft namelijk altijd zitten en geeft een frisse, levendige kleur aan jouw lippen waardoor jouw hele gezicht gelijk gezonder oogt en straalt!

Van een prachtige nude kleur, zacht bruin tot een vol rode kleur, alles is mogelijk! Graag kijk ik samen met jou welke kleur perfect bij jouw lippen past.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor PMU op de lippen

Lip Blush

Met een Lip Blush breng ik een zachte kleur aan op de lippenhuid, te vergelijken met een gekleurde lippenbalsem. De liplijn wordt geperfectioneerd en is geheel symmetrisch. Deze lijn wordt naar keuze strak of zacht aan gebracht. Dit gaat net als de kleur in overleg met jou.

Full lips

Met een Full lips techniek worden je lippen volledig ingekleurd, te vergelijken met een lopstickkleur. Dit is ideaal voor personen die lippen hebben met weinig kleur of graag een andere kleur lippen willen hebben. Ik houd hierbij rekening met je eigen lipkleur maar ook met je favoriete lipstickkleur. Ook hierbij word de lipliner op het uiterste van je natuurlijke liplijn gezet zodat je lippen optisch voller lijken en geheel symmetrisch zijn.

De behandeling

Tijdens de intake bekijk ik je lippen en gezicht. Ik maak een analyse van je gezichtsvorm en de bijbehorende pigmentkleur. Vervolgens breng ik met de gekozen pigmentkleur een lijntje om je lippen aan. Zo zie je alvast het resultaat van na de behandeling. Ben je nog niet helemaal tevreden over dit resultaat dan pas ik dit eenvoudig aan. Dit herhaal ik totdat jij voor de volle 100% tevreden bent.

Hierna begin ik met de daadwerkelijke PMU behandeling. Na je eerste behandeling zal je zeker al een prachtig resultaat zien maar houd er wel rekening mee dat je hierna nog een behandeling nodig hebt voor het beste resultaat.

Je lippen kunnen na een behandeling een beetje trekkerig aanvoelen en opzwellen. Maak je hierover geen zorgen want dit hoort bij het genezingsproces.

Waar moet ik op letten?

Na de behandeling is de kleur de eerste dagen een stuk donkerder dan de kleur na de genezing zal zijn. Ook ontstaan de eerste dagen na de behandeling kleine korstjes en velletjes op je lippen. Probeer in deze dagen niet een leuk feestje op de agenda te hebben!

De pigmenten vervagen op den duur. Ik raad je daarom aan om ongeveer elke 2 – 3 jaar terug te komen voor een touch-up (opfrisbehandeling). Wacht je hier te lang mee dan zullen je prachtig gepigmenteerde lippen op de duur sterk vervagen.

Een goede nabehandeling is essentieel voor een goede genezing. Ik vertel je daar uitgebreid over tijdens de intakegesprek en voorzie jou van documentatie na de behandeling. Op deze wijze kan je alle informatie op je gemak doorlezen.

[trx_sc_action type=”default” full_height=”” actions=”%5B%7B%22position%22%3A%22mc%22%2C%22title%22%3A%22Altijd%20welkom%22%2C%22description%22%3A%22Heb%20je%20in%20het%20verleden%20ergens%20anders%20je%20lippen%20laten%20doen%20en%20ben%20je%20hier%20niet%20tevreden%20mee.%20%3Cbr%3EOf%20is%20het%20weer%20eens%20tijd%20om%20deze%20bij%20te%20laten%20werken%3F%20%3Cbr%3EDan%20kun%20je%20bij%20mij%20natuurlijk%20ook%20terecht!%22%2C%22bg_image%22%3A%222836%22%7D%5D” title_style=”default” link_style=”default”]