Je ziet telkens weer die mooie wenkbrauwen voorbij komen op Instagram, je wilt graag mooie volle lippen met kleur of toch die prachtige eyeliner zodat je nooit meer met een blotebillengezicht wakker wordt. Nu ga je het doen! Je gaat voor permanente make-up! Maar waar? Hoe weet je dat je de juiste PMU specialist hebt gevonden? Het Intakegesprek gaatje daarbij helpen.

Als je kiest voor Permanente Make-Up (PMU) dan wil je wel graag zeker weten dat je in goede handen bent. De eerste zoektocht start vaak op Google, via de socials of mond-op-mond reclame. Je beland dan al gauw op de website. Daar je kan bekijken wat de tarieven zijn, een kijkje nemen in het portfolio met voor & na foto’s en het verhaal lezen over de specialist in kwestie. 

Om echt te bepalen of deze PMU specialist bij jou past is een intakegesprek van groot belang. 

Tijdens dit intakegesprek van 30 minuten vertel je als eerste wat jouw wensen zijn. Welke permanente make-up wil je? Welke techniek lijkt jou mooi? Heb je al een idee over de vorm? Welke kleur spreekt jou aan? Bedenk van te voren al een beetje wat je wilt. Uiteraard adviseren wij als PMU specialist heel graag dus je hoeft zeker niet over alles al te weten wat je wilt. Geef ook goed aan wat je niet mooi vindt. Als PMU specialist stellen wij ook veel vragen waardoor wij een goed beeld krijgen van jouw wensen.

Je wensen zijn in kaart gebracht, dan is het tijd voor het voortekenen. Zo kan je al een goed beeld krijgen van de ‘nieuwe’ wenkbrauwen, eyeliner of lippen. Tijdens het voortekenen kijken wij als PMU specialist wat mooi bij je past. Wat complimenteert jouw gezicht? Ook kijken wij naar je gezichtsvorm, botstructuur, mimiek, natuurlijke haargroei, vorm van de lippen, vorm van de ogen en leeftijd. Dit alles bij elkaar brengt ons naar jouw perfecte wenkbrauwen, eyeliner of lippen.

Hoe verloopt de behandeling? Wat kan je verwachten na de behandeling? Hoe verloopt het herstel? Ook dit wordt uitvoerig doorgenomen tijdens een intakegesprek. Vaak geeft de PMU specialist ook documentatie mee voor thuis om alle informatie nog even goed door te nemen.

Last but not least, let in je zoektocht naar de juiste PMU specialist op de GGD keuring. Dit is een keuring die toetst of de PMU specialist volledig hygiënisch werkt en haar salon/kliniek aan alle hygiëneregels voldoet. Dit staat staat vermeld op de website of op de website van de GGD. Dit kan je dus voor het intakegesprek al onderzoeken.

Permanente Make-up is één van de beste behandelingen die je kan laten doen om jezelf op een natuurlijke wijze mooi te maken mits het door de juiste PMU specialist op de goede manier wordt aangebracht. Dus zorg dat je bij de juiste bent!

Liefs Charity

Leave a comment