Microneedling by Charity

Microneedling by Charity

Microneedling is een sterk huid verbeterende behandeling. Tijdens deze behandeling maak ik met de NEO pen (Dermapen 4) minuscule gaatjes verticaal in de huid, deze gaatjes zijn zo klein dat je ze na een behandeling niet ziet en/of voelt.

Als natuurlijke herstellende reactie, van de huid, komen er in de huid groeifactoren vrij. Deze zorgen vervolgens voor de aanmaak van collageen en elastine. De huid gaat deze gaatjes direct repareren met als resultaat een huid die verbetert in structuur, poriën, doorbloeding, fijne lijntjes, rimpels en teint.

Microneedling
|
“Microneedling is een hygiënische, effectieve en natuurlijke manier om de huid te verbeteren.”

Charity

De microneedling behandeling met de NEO pen wordt ondersteunt door de producten van Toskani. Deze producten zijn speciaal ontwikkelt om diverse huidproblemen aan te pakken, de huid sterk te verbeteren, beschermen en in perfecte conditie te houden.

De microneedling wordt ondersteunt door cocktails met hoge werkstoffen. door het grote assortiment van cocktails van Toskani kan ik elke behandeling op maat maken en elke huid op maat bedienen. Speciaal voor jouw wensen en jouw huid.

De behandeling is zowel geschikt voor vrouwen als mannen die hun huid op effectieve wijze willen verbeteren of verjongen. Daarnaast is microneedling uitermate geschikt om littekens te verbeteren. Ook is microneedling toe te passen bij anderen huidproblemen zoals een grove huidstructuur, grove poriën, pigmentproblemen, zonbeschadigde of verouderde huid.

Microneedling is een hygiënische, effectieve en natuurlijke manier om de huid te verbeteren. Bij elke behandeling wordt gebruikt gemaakt van een nieuwe steriele naaldmodule. De huid wordt in de diepte vernieuwd en verfraaid, zonder de bovenste huidlaag (opperhuid) te beschadigen.

Met Microneelding zet je de huid zelf aan het werk, hierdoor heeft het een zeer langdurig positief en een blijvend effect. Vervolg behandelingen geven een cumulatief effect. Ik raad je aan om deze behandeling in kuurverband te doen. Ik vind het daarnaast belangrijk dat je de juiste producten thuis gebruikt. Op deze wijze zet de werking van de behandeling door en zal het resultaat vele malen beter zijn. Ik werk met het huidverbeteringsmerk Toskani. Deze producten zijn sterk huid verbeterend en van hoogwaardige kwaliteit.

Meest gestelde vragen op een rij:

Wat is microneedling?

Microneedling is een huid verbeterende behandeling die de huid in staat stelt zichzelf te herstellen en te vernieuwen. Tijdens de behandeling worden er minuscule gaatjes in de huid gemaakt waardoor wij de huid als het ware opzettelijk ‘beschadigen’. Als natuurlijke reactie hierop wordt de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd.

.

Hoeveel behandelingen?

Regelmatig zie ik al na één behandeling prachtige resultaten. Omdat de huid zich in 28 -40 dagen vernieuwd wordt het resultaat na weken steeds mooier. Om tot het beste resultaat te komen adviseer ik vaak 3 – 6 behandelingen. Wil je meerdere microneedling behandelingen doen, dan zit er tussen iedere behandeling 4 – 6 weken. Zo kan de huid voldoende herstellen.

Welke huidproblemen?

Littekens (ook Acne) –  Grove poriën of huidstructuur – Fijne lijntjes en rimpels op het gelaat, hals en decolleté – Zonbeschadigde huid – Gedehydrateerde huid – Rokershuid – Verslapte huid – Rosacea huid

Is het veilig?

Ja. Indien de behandeling wordt toegepast door een ervaren specialist en je de gegeven adviezen en instructies na afloop van de behandeling in acht houdt.

Herstelperiode

Na afloop van de behandeling is het mogelijk om je activiteiten of werkzaamheden direct te hervatten. De huid kan wel enigszins gevoelig of trekkering aanvoelen en roder van kleur zijn. Belangrijk is wel dat de huid niet bloot wordt gesteld aan de zon, ook de zonnebank wordt afgeraden.

Na de behandeling

Eventuele gevoeligheid of roodheid van de huid is van korte duur. Ik adviseer je om de huid goed te verzorgen en optimaal te beschermen tegen UV-straling. Ik zal je van een op maat gemaakt advies voorzien zodat de huid optimaal verzorgd en beschermd is.

Kan microneedling na een filler- of botox behandeling worden toegepast?

Na een filler behandeling wordt het gebruik van naalden die langer zijn dan 0,3 mm afgeraden, omdat dit de filler versneld af kan breken. Het gebied er omheen kan overigens wel behandeld worden. Botox heeft minimaal twee weken nodig om optimaal te werken. Gedurende deze periode wordt microneedling niet geadviseerd.

Meer weten? Neem contact op:

of maak direct een afspraak via de afspraak button.

4 + 13 =