Skin

Huidverbetering

Huidverbetering wat is dat eigenlijk?

Huidverbetering is door middel van behandelingen en goede producten de huid zelf aan het werk zetten. Omdat de huid zelf aan het werk wordt gezet is het resultaat blijvend.

Ik zet de huid op twee manieren aan het werk: met naaldjes (Microneedling)  en met zuren (Medische Peels).

Medische Peels

Ben jij benieuwd hoe Medische Peels werken? Klik hier voor meer info!

Microneedling

Ben jij benieuwd hoe Microneedling werkt? Klik dan hier voor meer info!

Geschikte huidproblemen

Adult Acne
Veel vrouwen ervaren een onrustige huid door hormonale invloeden. Een medische peeling is dan perfect om de huid rustig te maken maar ook om de pigmentproblemen die diverse pukkels en ontstekingen met zich mee kunnen brengen te verminderen.

Doffe huid
Een doffe huid kan vele oorzaken hebben, denk aan alle invloeden van buitenaf maar ook slechte circulatie of doorbloeding in de huid. Een peeling verweekt de doffe hoornlaag en zet de processen in de huid in werking waardoor de huid gaat stralen, gezonder, jonger en uitgerust uitziet.

Pigmentvlekken
Pigment is van nature onze bescherming tegen de zon, onze natuurlijke zonnefactor als het ware. Helaas zijn de pigmentvlekken die, naar mate wij ouder worden, steeds meer zichtbaar worden stuk minder welkom. Met een peeling kan ik deze vlekken aanpakken en sterk verminderen. Ook het zwangerschapsmasker kan ik met een peeling goed behandelen.

Fijne lijntjes en rimpels
Fijne lijntjes en rimpels dat hoort bij ouder worden. Vooral de mimische rimpeltjes zijn als eerste zichtbaar. Denk hierbij aan de kraaienpootjes, fronsrimpels, neuslippenplooi en de lijntjes rondom de mond. Met een peeling stimuleren wij de celdeling en zorgen wij voor de aanmaak van collageen en elastine. De lijntjes en rimpels worden zachter en minder zichtbaar. Voor een nog beter resultaat combineren wij deze vaak met een microneedling behandeling.

Verslapte huid
Met het ouder worden verliest de huid haar stevigheid. De collageen- en elastinevezels vormen niet meer een stevig netwerk. Vooral bij de wangen, de neuslippenplooi en de hals is dit zichtbaar. Met een peeling stimuleer ik sterk de celdeling en zorg ik voor de aanmaak van collageen en elastine. De huid verstevigt en oogt gezonder, glazender en jonger. Ik kies vaak voor een combinatie met microneedling voor een nog beter resultaat

Couperose en Roscaea
Twee huidbeelden waarbij de roodheid het meeste zichtbaar is. Bij Rosacea is er ook vaak sprake van kleine ontstekingen. Met een milde peeling kan dit erg goed worden behandelt. De roodheid en het ontstaan van ontstekingen vermindert. Door eiwitten (peptiden) in de peeling wordt de weerstand van de huid verbetert waardoor de roodheid minder snel terugkomt en de huid beter beschermt is.

Om krachtige huidverbetering te verwezelijken heb je een goede partner nodig in producten en apparatuur. Daarom werk ik met het topmerk Toskani, sinds 1982 toonaangevend.

TOSKANI-cosmetics