Huidverbetering by Charity

Huidverbetering by Charity

Je huid blijvend verjongen, het kan met huidverbeterende behandelingen!

Ik geloof heilig in de eigen kracht van de huid, als je de huid met de juiste huidverbeterende behandelingen en thuisproducten behandelt dan kan je elke huid omtoveren naar een prachtig, gezonde, glanzende en stevige huid. 

Om de huid goed aan het werk te zetten werk ik met drie verschillende, maar alle drie krachtige, behandelingen. Microneedling, Medische Peel en Carbon Laser Peel.

Huidverbetering - Improve by Charity

Tijdens een kosteloze huidanalyse maak ik een huidscan in de Observ 520x. Aan de hand van deze huidscan, het intakeformulier en jouw wensen voor het resultaat maak ik een behandelplan.

Vaak ligt de kracht in het combineren van deze behandelingen om de huid op verschillende manieren aan het werk te zetten. 

Rome is ook niet in 1 dag gebouwd. Om verandering in de huid te brengen, zullen meerdere behandelingen nodig zijn.

Wat levert huidverbetering jou op?

  • Het verandert je doffe huid in een glanzende huid met een prachtige glow;
  • Het verbetert de stevigheid van je huid;
  • Het vermindert fijne lijntjes en rimpels zichtbaar;
  • Het verbeterd de doorbloeding en circulatie in je huid;
  • Het vermindert roodheid door het versterken van je vaatwandjes; en
  • Het vermindert en verwijdert pigmentvlekken in je huid.

Geschikte huidproblemen 

Adult Acne
Veel vrouwen ervaren een onrustige huid door hormonale invloeden. Een medische peeling is dan perfect om de huid rustig te maken maar ook om de pigmentproblemen die diverse pukkels en ontstekingen met zich mee kunnen brengen te verminderen.

Doffe huid
Een doffe huid kan vele oorzaken hebben, denk aan alle invloeden van buitenaf maar ook slechte circulatie of doorbloeding in de huid. Een peeling verweekt de doffe hoornlaag en zet de processen in de huid in werking waardoor de huid gaat stralen, gezonder, jonger en uitgerust uitziet.

Pigmentvlekken
Pigment is van nature onze bescherming tegen de zon, onze natuurlijke zonnefactor als het ware. Helaas zijn de pigmentvlekken die, naar mate wij ouder worden, steeds meer zichtbaar worden stuk minder welkom. Met een peeling kan ik deze vlekken aanpakken en sterk verminderen. Ook het zwangerschapsmasker kan ik met een peeling goed behandelen.

Fijne lijntjes en rimpels
Fijne lijntjes en rimpels dat hoort bij ouder worden. Vooral de mimische rimpeltjes zijn als eerste zichtbaar. Denk hierbij aan de kraaienpootjes, fronsrimpels, neuslippenplooi en de lijntjes rondom de mond. Met een peeling stimuleren wij de celdeling en zorgen wij voor de aanmaak van collageen en elastine. De lijntjes en rimpels worden zachter en minder zichtbaar. Voor een nog beter resultaat combineren wij deze vaak met een microneedling behandeling.

Verslapte huid
Met het ouder worden verliest de huid haar stevigheid. De collageen- en elastinevezels vormen niet meer een stevig netwerk. Vooral bij de wangen, de neuslippenplooi en de hals is dit zichtbaar. Met een peeling stimuleer ik sterk de celdeling en zorg ik voor de aanmaak van collageen en elastine. De huid verstevigt en oogt gezonder, glazender en jonger. Ik kies vaak voor een combinatie met microneedling voor een nog beter resultaat.

Couperose en Roscaea
Twee huidbeelden waarbij de roodheid het meeste zichtbaar is. Bij Rosacea is er ook vaak sprake van kleine ontstekingen. Met een milde peeling kan dit erg goed worden behandelt. De roodheid en het ontstaan van ontstekingen vermindert. Door eiwitten (peptiden) in de peeling wordt de weerstand van de huid verbetert waardoor de roodheid minder snel terugkomt en de huid beter beschermt is.

Huidverbetering is als een sportschool voor je huid!

Carbon Laser Peel

Toskani regenerating cocktails

Toskani is het innovative huidverbeterende cosmeceuticals merk waar ik mee werk. Toskani vind zijn oorsprong in Spanje bestaat sinds 1982. Zij hebben een cosmetsiche en medische tak waar talloze klinieken mee werken met prachtige bewezen resultaten over de hele wereld.

Ter ondersteuning van de behandeling raad ik ook de thuisproducten van Toskani aan. Tijdens de huidanalyse kan ik daar een advies in geven.