Over Mij

Wie ben ik?
Charity Willems

Welkom bij IMPROVE by Charity, Ik ben Charity Willems en beschouw mezelf als één van de ‘lucky few’ die van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Ik kan echt zeggen dat Permanente Make-up (Cosmetisch & medisch) en Huidverbetering mijn twee passies zijn!

Ruim 19 jaar ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste met een fascinatie voor de huid. De huid is een prachtig orgaan en tot heel veel verbeteringen in staat. In de jaren dat ik behandel heb ik zoveel verbluffende resultaten gezien. In mijn studio staat de huid centraal en maak ik graag een plan om ook jouw huid om te toveren tot een mooie, gezonde, stralende en glanzende huid.

Wat Permanente Make-up voor mij zo leuk maakt is de diversiteit. Iedereen heeft zo haar of zijn eigen wensen. Het resultaat is altijd weer anders maar één ding hebben zij gemeen: het is en blijft maatwerk. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik iedereen de tijd en aandacht kan geven. 

De ene keer is het puur cosmetisch zoals het bijwerken van een eyeliner. Het ander moment help ik een jongeman die Alopecia (plaatselijke kaalheid) heeft aan een nieuw paar wenkbrauwen. Wanneer ik hem dan na een paar maanden weer spreek en hoor wat voor positieve impact mijn ‘werk’ op zijn leven heeft. Dat geeft mij eerlijk gezegd wel een kick.

Mijn oog voor detail, drive naar perfectionisme, talloze opleidingen en jarenlange ervaring maakt mijn studio DE plek voor jouw Permanente Make-up, Medische Pigmentatie en Huidverbetering.

So let me IMPROVE you!

Mijn

Waarom zou jij voor IMPROVE by Charity kiezen?

Mijn ervaring

In 2012 behaalde ik mijn diploma Allround Permanente Make-up Specialist bij de opleiding op het gebeid van permanente make-up: Academie voor PMU. Na het afronden van mijn opleiding ben ik bij Hulscher Cosmetics (tevens Academie voor PMU) aangenomen. Daar heb met veel plezier honderden dames en heren behandeld.

Kortom bij mij ben je in meer dan goede handen!

Na een paar jaar ervaring te hebben opgedaan heb ik het geluk gehad om als docent aan de Academie voor PMU mijn kennis te kunnen delen en tientallen PMU-specialisten op te leiden. Ook gaf ik diverse Masterclasses zoals de: Powder Brow, Nano Brow, 3D- Hairstrokes, Lips, 3D Areola, Medische Camouflage, Microneedling en Littekenverbetering.

Met deze ervaring op zak geef ik nu nog steeds les op de Academie van Clinic Lefever. Samen met Lisa Lefever geven wij diverse masterclasses als Medische Pigmentatie, Medische Camouflage en Littekenverbetering. Sinds januari 2022 verzorgen wij ook een basisopleiding Cosmetische Permanente Make-Up.