Correctie by Charity

Herstel je permanente make-up met mijn correctiebehandelingen

Ontevreden over jouw permanente make-up?

Zijn de kleuren van je permanente make-up vervaagd of niet naar wens, zijn de lijnen niet strak of past de vorm niet (meer) bij je? Door het corrigeren of verwijderen van je permanente make-up kan ik je look herstellen.

Correctie nodig

Permanente make-up corrigeren of verwijderen

Of het nu gaat om het verbeteren van de vorm, het aanpassen van de kleur of volledig verwijderen,
met onderstaande behandelingen herstellen we je uitstraling en zelfvertrouwen.
Met de nieuwste technieken kunnen we ongewenste PMU veilig en doeltreffend aanpakken.

Eyeliner

Corrigeren

Ben je ontevreden over je permanente make-up? Laat dit corrigeren zodat je weer wenkbrauwen, eyeliners en/of lippen hebt waar je trots op bent!

Eyeliner

Verwijderen

Ben je ontevreden over je permanente make-up en wil je het graag geheel laten verwijderen? Ik help je graag verder!

Eyeliner

Anti-rood

Zijn jouw permanente make-up wenkbrauwen verkleurd naar een rode of oranje kleur? Met slechts 1 laserbehandeling zijn de wenkbrauwen weer mooi bruin!

Eyeliner

Anti-grijs

Zijn jouw permanente make-up wenkbrauwen verkleurd naar een grijze of blauwe kleur? Met slechts 1 laserbehandeling zijn de wenkbrauwen weer mooi bruin!

Het herstel van jouw schoonheid staat centraal bij mij

Gratis intake gesprek
Met meer dan 19 jaar ervaring als gediplomeerd schoonheidsspecialiste weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat je make-up bij je past. Als dat niet het geval is, kan je zelfvertrouwen een enorme deuk oplopen.

Ben jij ontevreden over je huidige permanente make-up? Dan maak ik graag een vrijblijvende afspraak met je om je wensen te bespreken em je van het beste advies te voorzien. Dan kun jij daarna weer genieten van een langdurig verzorgde en zelfverzekerde uitstraling.

Martine Hoogendijk

“Vandaag bij Charity mijn jaarlijkse wenkbrauw update gehad. Ik heb na 6 jaar grenzeloos vertrouwen in haar en wordt daarin nooit teleurgesteld.
Als extra ook een pigment vlek laten weglaseren. Over een week kan ik het resultaat bekijken. Rimpels maken niet oud maar pigment vlekken wel. Ben daarom erg blij met deze extra mogelijkheid bij Charity. Tot volgend jaar!”

Tarieven voor herstellen permanente make-up

 

Wat is er inbegrepen?
 ✓ Gratis intakegesprek
 ✓ Voortekening vorm
 ✓ Behandeling met ultramoderne apparatuur
 ✓ Ervaren specialist
 ✓ Langdurig resultaat (tot 3 jaar)
 ✓ 1 nabehandeling

Extra informatie:

  • De prijzen zijn inclusief BTW.
  • Voor touch-ups na 1 jaar gelden andere tarieven.

Laseren

 

Laseren permanente make-up € 75
Anti-grijs laser behandeling  € 60
Anti-rood laser behandeling € 60

 

Laseren pigmentvlek

 

Laserenpigmentvlek ( 1 klein) € 45
Laserenpigmentvlek 1-3 cm  € 60
Laserenpigmentvlek 4-6 cm € 80
Laserenpigmentvlek 7-10 cm € 100

Dit zijn de ervaringen van klanten die je voorgingen:

Ik ken de deskundigheid van Charity op dit gebied al jaren. Ze is de enige waar ik met vertrouwen naartoe ga en ze stelt niet teleur. Ze is oprecht en eerlijk. Haar lange ervaring, deskundigheid en het feit dat ze alle nieuwste technieken kent, is de reden dat ik haar bij iedereen, met een gerust hart, kan aanbevelen.
B. Oosten

Charity heeft mijn eyeliner weer mooi bijgewerkt. Haar aanpak is zorgvuldig, vriendelijk en invoelend.
Annette

Mijn eyeliners zijn zowel boven als onder weer prachtig bijgewerkt. En niet alleen zeer zorgvuldig en vakkundig gedaan, ook is een bezoek aan Charity een warm bad, wat een lieverd!
Ingrid Bense

FAQ – Veelgestelde vragen:

Waarom zou ik mijn permanente make-up corrigeren of verwijderen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je jouw permanente make-up wilt aanpassen of laten verwijderen. Misschien ben je niet helemaal tevreden met het resultaat, zijn je smaak en stijl veranderd, of heb je last van huidreacties. Wat de reden ook is, ik sta klaar om je te helpen de look te bereiken die jij wenst.

Wat is het verschil tussen corrigeren en verwijderen van PMU?

Corrigeren betekent dat we de bestaande pigmentatie aanpassen of verbeteren, bijvoorbeeld door kleuren bij te werken of kleine foutjes te camoufleren. Verwijderen houdt in dat we de pigmenten volledig uit de huid halen, meestal door middel van laserbehandelingen. Beide opties geven je de mogelijkheid om opnieuw te beginnen of een frisse, nieuwe look te creëren. Afhankelijk van hoe donker de kleur en dik de vorm is, bepalen we of we direct kunnen corrigeren of eerst moeten verwijderen.

Welke behandelingen zijn beschikbaar voor het corrigeren?

Voor het corrigeren van permanente make-up bied ik diverse behandelingen aan, waaronder:

  • Color Correction: Aanpassen van de bestaande kleur door nieuwe pigmenten aan te brengen.
  • Saline Removal: Vervagen van pigmenten met een zoutoplossing.
  • Overshading: Nieuwe pigmentlagen aanbrengen om de oude te camoufleren.
  • Microblading en schaduwtechnieken: Toevoegen van nieuwe haartjes en schaduwen voor een natuurlijker resultaat.

Hoe werkt het verwijderen van permanente make-up met een laser?

Laserbehandeling is een effectieve manier om PMU te verwijderen. De laser zendt geconcentreerde lichtpulsen uit die de pigmentdeeltjes afbreken. Je lichaam verwijdert vervolgens deze deeltjes op natuurlijke wijze. Meerdere sessies kunnen nodig zijn voor een volledig resultaat, maar je zult versteld staan van het verschil!

Doet het pijn om permanente make-up te verwijderen of corrigeren?

We begrijpen dat comfort belangrijk is. Het verwijderen of corrigeren van PMU kan wat ongemak veroorzaken, maar we doen er alles aan om de behandeling zo pijnloos mogelijk te maken. De meeste mensen ervaren slechts lichte tot matige pijn, vergelijkbaar met het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid schiet.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om permanente make-up te corrigeren?

Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en hangt af van factoren zoals de diepte en kleur van het oorspronkelijke pigment. Over het algemeen zijn meerdere sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Tijdens de intake stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op.

Hoeveel sessies zijn er nodig om permanente make-up te verwijderen?

Het verwijderen van PMU vereist meestal meerdere sessies, afhankelijk van de kleur en diepte van het pigment, en je huidtype. We streven ernaar om je zo snel mogelijk te helpen, met een behandeling die is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Zijn er bijwerkingen van het verwijderen van permanente make-up?

Bijwerkingen kunnen onder andere roodheid, zwelling en tijdelijke verkleuring van de huid zijn. Deze symptomen verdwijnen meestal binnen enkele dagen. Ons ervaren team zorgt ervoor dat de behandeling veilig en effectief verloopt, met minimale bijwerkingen.

Is het verwijderen van permanente make-up veilig?

Absoluut! Wanneer uitgevoerd door onze gekwalificeerde specialisten, is het verwijderen van permanente make-up veilig. We gebruiken geavanceerde technologieën en methoden om ervoor te zorgen dat je huid zo goed mogelijk wordt verzorgd.

Wat kost het weghalen of bijwerken van permanente make-up?

De kosten variëren afhankelijk van de gekozen behandeling en het aantal benodigde sessies. We bieden concurrerende prijzen en transparante offertes, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende consultatie en prijsopgave.

Zit jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met me op, ik help je graag persoonlijk verder.

Wil jij graag advies voor een oplossing op maat?

Ik wil je graag helpen met een persoonlijk advies dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Of je nu permanente
make-up wilt corrigeren of volledig verwijderen, ik bied een op maat gemaakte aanpak voor de beste resultaten.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend consult en ontdek de mogelijkheden om jouw perfecte look te realiseren.